Παρίσι: Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείομε λεία κοσμήματα 4,7 εκατομμυρίων

11/01/2018 | 08:52

Κοσμήματα αξίας 4,7 εκατομμυρίων ευρώ άρπαξαν ένοπλοι ληστές που εισέβαλαν το βράδυ της Τετάρτης στο πολυτελές ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι. Οι δράστες εισέβαλαν πυροβολώντας τα παράθυρα του Ritz και στη συνέχεια σήκωσαν αστραπιαία τα κοσμήματα, τα οποία εκθέτονταν τις ημέρες αυτές στο ξενοδοχείο.

Ύστερα από καταδίωξη οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τρία άτομα και αναζητούν δύο συνεργούς τους.

Αυτήκοος μάρτυρας είπε στο Sky News: “Καθόμουν με τους γονείς μου στο μπαρ του ξενοδοχείου για ποτό και ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε όταν ακούσαμε το προσωπικό να φωνάζει να πέσουμε κάτω. Ένας άνδρας που φορούσε μάσκα του σκι έτρεξε από την πόρτα του μπαρ μέσα στην αίθουσα. Κράταγε τσεκούρι. Αμέσως ο μπάρμαν κλείδωσε την πόρτα και μας έκρυψε στην πίσω πλευρά του μπαρ όπου μείναμε για περίπου έξι λεπτά. Ακούσαμε τουλάχιστον 10 πυροβολισμούς. Ακούγαμε κραυγές ακριβώς έξω από την πόρτα”.

Πηγή πληροφοριών: BBC

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του