Η Βασίλισσα της Σουηδίας υποστηρίζει ότι το παλάτι είναι στοιχειωμένο

05/01/2017 | 06:56

Η βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας υποστηρίζει ότι ο πύργος του Drottningholm, κοντά στη Στοκχόλμη, όπου κατοικεί η βασιλική οικογένεια, είναι στοιχειωμένος αλλά τα φαντάσματα είναι “πολύ φιλικά”, σύμφωνα με τα αποσπάσματα ενός ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκαν από τη δημόσια τηλεόραση της χώρας.

“Υπάρχουν κάποια φιλαράκια φαντάσματα. Είναι όλα τους πολύ φιλικά αλλά μερικές φορές έχεις την αίσθηση ότι δεν είναι εντελώς μόνος”, διαβεβαίωσε η βασίλισσα και πρόσθεσε ότι “είναι πραγματικά συναρπαστικό. Αλλά δεν φοβόμαστε”.

Η αδελφή του βασιλιά, η πριγκίπισσα Χριστίνα, πιστεύει επίσης ότι το ανάκτορο είναι στοιχειωμένο. “Υπάρχει πολλή ενέργεια σ’ αυτό το σπίτι. Θα ήταν παράξενο να μην έπαιρνε μια τέτοια μορφή”, είπε στο ίδιο ντοκιμαντέρ.

Το Drottningholm, χτίστηκε τον 17ο αιώνα στο νησάκι Λόβον και έχει κηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco.

Στη Σουηδία, μια χώρα όπου πολλοί άνθρωποι δηλώνουν “άθεοι” και οι προλήψεις δεν είναι κάτι το συνηθισμένο, κυκλοφορούν κι άλλες φήμες για στοιχειωμένα κάστρα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεκάδες μαθητές της Πάτρας γνώρισαν την Χαρακτική – ΦΩΤΟ

Πύργος: Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα ανθρωποκτονίας

ΕΟΠΥΥ: Ποινική δίωξη στους 7 κατηγορούμενους για τις παράνομες συνταγογραφήσεις

Εκπαιδευτικά Κέντρα ΟΡΜΗ: Με χαμόγελο λίγο πριν την μεγάλη “μάχη”! – ΒΙΝΤΕΟ

Δήμος Πατρέων: Ιούνιος με εκπαιδευτικά προγράμματα του Κόμβου Εκπαίδευσης για τον Πολιτισμό και τη Δημιουργική Βιομηχανία

«Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» έρχεται στην Πάτρα

Το μήνυμα της Γεωργίας Ντάτσικα στους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 17χρονος Πολωνός λίγο πριν τη μεταγωγή του – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ