Μάρτιν Σουλτς: Όποιος φλερτάρει με το Grexit παίζει με τη διάσπαση της Ευρώπης

13/02/2017 | 09:47

Ο υποψήφιος του SPD για την καγκελαρία της Γερμανίας Μάρτιν Σουλτς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τη ζημιά που θα προκληθεί στην Ευρώπη σε περίπτωση κατά την οποία ξεκινήσει ένας νέος γύρος συζητήσεων για την αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

«Όποιος φλερτάρει με το Grexit παίζει με τη διάσπαση της Ευρώπης. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι προς το συμφέρον του Ντόναλντ Τραμπ ή της Μαρίν Λεπέν, αλλά σίγουρα όχι προς το συμφέρον της Γερμανίας και της Ευρώπης . Αυτό είναι άκρως επικίνδυνο» τονίζει χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του, στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας Die Welt.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε