Βουλευτής του Μακρόν… δάγκωσε ταξιτζή για να μην πληρώσει

05/07/2017 | 22:57

«Η νεαρή βουλευτής στο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού Λετίσια Αβια, δάγκωσε ταξιτζή την Παρασκευή 23 Ιουνίου», αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της σατυρικής εφημερίδας “Le Canard Enchaine”.

Η βουλευτής, που ο Εμανουέλ Μακρόν στην ομιλία του στις Βερσαλίες, ανέφερε πως είναι «παράδειγμα προς μίμηση», φέρεται να δάγκωσε τον ταξιτζή στον ώμο από δυσαρέσκεια, επειδή το POS (τερματικό των πληρωμών) στο ταξί του δεν λειτουργούσε και δεν μπορούσε να πληρώσει με την τραπεζική της κάρτα 12 ευρώ που κόστιζε η διαδρομή.

Η βουλευτής παραδέχεται πως δάγκωσε τον ταξιτζή

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνδρες της δημοτικής αστυνομίας κλήθηκαν στο σημείο εξαιτίας της φιλονικίας που έγινε 23:30 το βράδυ της 23ης Ιουνίου.

Η Άβα παραδέχτηκε ότι δάγκωσε τον ταξιτζή, ενώ δεν απέκρυψε την ταυτότητα και την ιδιότητα της. «Ο ταξιτζής την ώρα της πληρωμής την ενημέρωσε πως το τερματικό του έχει βλάβη. Επικράτησε εκνευρισμός και ο οδηγός πήρε την πρωτοβουλία να οδηγήσει την πελάτισσα του στο πλησιέστερο ΑΤΜ. Μπροστά σ αυτή την συμπεριφορά, η Αβα δάγκωσε τον οδηγό στον ώμο ώστε εκείνος να σταματήσει και ομολόγησε την πράξη της μπροστά μας», αναφέρουν οι αστυνομικοί στην έκθεση τους.

Μετά από διαπραγματεύσεις 45 λεπτών η βουλευτής δέχθηκε να πληρώσει τα 12 ευρώ. Κατά την προσαγωγή τους στο αστυνομικό τμήμα ο ταξιτζής και η νεαρή βουλευτής, υπέβαλλαν μήνυση ο ένας κατά του άλλου. Η βουλευτής για ομηρία και ο ταξιτζής για επίθεση.

Πηγή: enikos.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε