Στους 17 οι νεκροί από τη φονική Ίρμα που έπληξε την Καραϊβική

08/09/2017 | 21:12

Στους 17 ανέρχονται οι νεκροί από τον κυκλώνα Ίρμα που έπληξε με ιδιαίτερη σφοδρότητα τα νησιά της Καραϊβικής, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι στο ολλανδικό τμήμα του Αγίου Μαρτίνου έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι ενώ άλλοι 43 τραυματίστηκαν. Από τους τραυματίες, οι 11 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Ρόναλντ Πλάστερκ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Όπως μετέδωσε το Reuters, το νησί έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές από τον κυκλώνα. Σπίτια και επιχειρήσεις κατέρρευσαν, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, οι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και τα βενζινάδικα καταστράφηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Στον Άγιο Μαρτίνο έχουν σταλεί 200 Ολλανδοί στρατιώτες που βοηθούν στην αποκατάσταση των ζημιών, ιδίως στο αεροδρόμιο και το κεντρικό λιμάνι, ώστε να καταστεί δυνατή η αποστολή περισσότερης βοήθειας για τους πληγέντες κατοίκους.

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Νετζήπογλου: «Όλοι θεωρούσαν ότι δεν είμαστε για εδώ, εμείς το πιστεύαμε – Ζωντανός θρύλος ο Σάκοτα»