Επίθεση αυτοκτονιας σε εστιατόριο στο Αφγανιστάν

01/01/2016 | 16:48

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ, η οποία προφανώς προκλήθηκε από παγιδευμένο αυτοκίνητο που είχε στόχο ένα εστιατόριο στο οποίο συχνάζουν αφγανοί αξιωματούχοι και ξένοι διπλωμάτες, δήλωσε αστυνομικός αξιωματούχος.

Ο αξιωματούχος, που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας επειδή δεν είχε άδεια να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης, είπε πως η έκρηξη φαίνεται να σημειώθηκε στο “Le Jardin”, ένα από τα λίγα εστιατόρια στην Καμπούλ στα οποία συχνάζουν ακόμη ξένοι.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)