Επίθεση αυτοκτονιας σε εστιατόριο στο Αφγανιστάν

01/01/2016 | 16:48

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ, η οποία προφανώς προκλήθηκε από παγιδευμένο αυτοκίνητο που είχε στόχο ένα εστιατόριο στο οποίο συχνάζουν αφγανοί αξιωματούχοι και ξένοι διπλωμάτες, δήλωσε αστυνομικός αξιωματούχος.

Ο αξιωματούχος, που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας επειδή δεν είχε άδεια να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης, είπε πως η έκρηξη φαίνεται να σημειώθηκε στο “Le Jardin”, ένα από τα λίγα εστιατόρια στην Καμπούλ στα οποία συχνάζουν ακόμη ξένοι.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Τραγωδία στο Ρίο – Βρέθηκε νεκρή 25χρονη

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Απολογείται ο γυναικολόγος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι ισχυρίζεται – Άννα Μαστοράκου: Αποτροπιασμός-ΦΩΤΟ

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο συνταξιούχος γυναικολόγος μετά την απολογία του για την παιδική πορνογραφία

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου