Πένθος για τη Σελίν Ντιόν – Πέθανε ο σύζυγός της, Ρενέ Αντζελίλ

15/01/2016 | 10:06

Την τελευταία του πνοή άφησε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο ο 73χρονος Ρενέ Αντζελίλ, ο σύζυγος της Σελίν Ντιόν και επί σειρά ετών μάνατζερ της τραγουδίστριας.

«Ο Ρενέ Αντζελίλ πέθανε την Πέμπτη στο σπίτι του στο Λας Βέγκας μετά από μακρά και θαρραλέα μάχη ενάντια στον καρκίνο. Η οικογένεια ζητά να γίνει σεβαστή η ανάγκη τους για ηρεμία αυτή την περίοδο» δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας. 

Ο Αντζελίλ ήταν ο άνθρωπος που καθοδήγησε τη Σελίν Ντιόν και τη βοήθησε να «απογειώσει» την καριέρα της. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον 14χρονο Ρενέ Τσάρλς και τα μόλις πέντε ετών δίδυμα Νέλσον και Έντι. 

 «Τον ρωτούσα εάν φοβάται και του έλεγα ότι το καταλαβαίνω. Τον προέτρεπα να μου μιλήσει για αυτό… Και ο Ρενέ μου έλεγε μόνο ότι θέλει να πεθάνει στην αγκαλιά μου» είχε δηλώσει σε μια ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξή της στην εφημερίδα USA Today, η ίδια η τραγουδίστρια.

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα