Επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας σε γήπεδο της Βαγδάτης – Τουλάχιστον 26 νεκροί

25/03/2016 | 21:06

Τουλάχιστον 29 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 71 τραυματίστηκαν μετά από επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας σε γήπεδο της Βαγδάτης.

«Εκείνη την ώρα γινόταν η απονομή στους νικητές και ο βομβιστής εξερράγη μέσα στο πλήθος», ανέφερε αξιωματούχος, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Οπως μεταδίδει το Fox News, το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση.

Αξιωματούχοι ασφαλείας δήλωσαν στο AP πως η βομβιστική επίθεση έγινε σε γήπεδο της πόλης Iskanderiyah, 48 χλμ. Μακριά από την Βαγδάτη.

Ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και ο δήμαρχος της πόλης.

«Ο δήμαρχος πέθανε στο νοσοκομείο ως αποτέλεσμα των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη από την έκρηξη», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

“Επιδημία” τροχαίων στην Πάτρα! Κι άλλο σε διασταύρωση – “καρμανιόλα”, τραυματίστηκε γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 720 διαμερίσματα θα δημιουργηθούν στο στρατόπεδο Μανουσογιαννάκη – Εξαγγελίες Μητσοτάκη για αξιοποίηση ακινήτων για όσους δεν έχουν σπίτι

ΔΕΘ: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στον Πελετίδη για το 112 – “Νομίζει ότι μπορεί να κάνει αντάρτικο και να έχουμε τραγωδίες όπως στο Μάτι”

Πάτρα: Εξετράπη όχημα στην Πλαζ – Εγκλωβίστηκε οδηγός (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρός τραυματισμός άνδρα μετά από πτώση από στέγη – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Συνελήφθη ο ηγούμενος από το Μέγα Σπήλαιο – Θα πουλούσε ευαγγέλιο του 1700-Έξι συνολικά οι συλλήψεις – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τέμπη: Μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας – Ακολούθησε πορεία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ