Συντονισμός ανάμεσα σε FBI, αμερικανικές υπηρεσίες και βελγικές αρχές

22/03/2016 | 16:45

​Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Πενταγώνου και του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ενημερώθηκαν για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες και το FBI άρχισε να συνεργάζεται με τις βελγικές υπηρεσίες ασφαλείας και άλλες αμερικανικές υπηρεσίες, δήλωσαν αμερικανοί αξιωματούχοι.

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Άστον Κάρτερ και ο στρατηγός Τζόζεφ Ντάνφορντ, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων έλαβαν ενημέρωση.

Επίσημη ενημέρωση δέχθηκε και η υπουργός Δικαιοσύνης Λορέτα Λιντς, σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο οποίος διευκρίνισε ότι το FBI και το υπουργείο συντονίζουν τις προσπάθειές τους με άλλες αμερικανικές υπηρεσίες και τις βελγικές αρχές.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας