Πενσυλβάνια: Ενοπλοι άνοιξαν πυρ σε πάρτι -5 νεκροί

10/03/2016 | 10:30

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από τα πυρά δύο ενόπλων, οι οποίοι επιτέθηκαν στους παρευρισκόμενους σε πάρτι που γινόταν στην αυλή ενός σπιτιού στην Ουίλκινσμπεργκ, μια πόλη στην Πενσυλβάνια, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ.

Καταζητούνται τουλάχιστον δύο ύποπτοι, μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν επιτόπου, μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WPXI, επικαλούμενο την αστυνομία, και τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν, ο ένας από τους οποίους υπέκυψε στα τραύματά του μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία καταζητεί τουλάχιστον δύο υπόπτους, μετέδωσε παράλληλα το δίκτυο KDKA. Το WPXI διευκρίνισε ότι δύο ένοπλοι επιτέθηκαν σε αυλή σπιτιού όπου γινόταν πάρτι σε μια γειτονιά της Ουίλκινσμπεργκ, η οποία βρίσκεται κοντά στο Πίτσμπεργκ, και οι νεκροί είναι τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας.

Όσον αφορά στους τραυματίες, οι δύο, σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ενέδρα θανάτου
Η αστυνομία πιστεύει ότι οι πυροβολισμοί έγιναν από δύο διαφορετικά πρόσωπα. Οι πρώτοι έπεσαν από ένα σοκάκι και όταν οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο μέσα στο σπίτι, έπεσαν και άλλοι από διαφορετικό σημείο κοντά στην αυλή.

Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα άγνωστο μέχρι σήμερα μέρος των ανθρώπινων κυττάρων

Γαλλία: Μηνύσεις κατά Γαλλοϊσραηλινών στρατιωτών για εκτελέσεις αμάχων στην Λωρίδα της Γάζας

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν την Κυριακή

Πάτρα: Η μουσικοθεατρική παράσταση «Ο πόνος ξεκινάει πάντα από τα ονόματα» και στη Μεγάλη Οθόνη

Ερντογάν: «Άθλια προβοκάτσια» το σκίτσο του Μωάμεθ, η ασέβεια δεν είναι αποδεκτή

Πάτρα: Τέλος στο “θρίλερ” με τον 7χρονο; Και η δεύτερη ιατροδικαστική που έγινε σήμερα, δεν δείχνει σημάδια κακοποίησης!

Η πιο φιλική προς τα παιδιά πόλη

Κεραμέως για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο: «Απλοποιεί διαδικασίες, φέρνει ρυθμίσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους & ενισχύει τους ελέγχους»