Ο Τουσκ για Σύνοδο Κορυφής: Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος αλλά…

17/03/2016 | 14:03

«Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από ό, τι αισιόδοξοι», αναφέρει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, θέτοντας παράλληλα τα πλαίσια για την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Τουσκ με αναρτήσεις στο Twitter, επισημαίνει ότι προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η συμφωνία να γίνει αποδεκτή από τα 28 κράτη μέλη, «μεγάλα και μικρά» και υπογράμμισε ότι οι αποφάσεις θα πρέπει να βασίζονται με το κοινοτικό και το διεθνές δίκαιο.

Τέλος ο Ντόναλντ Τουσκ, υπογράμμισε ότι η συμφωνία θα πρέπει να βρει λύση για την προσφυγική κρίση και να συμβάλει στην συνολική στρατηγική της ΕΕ.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ