Να ανατιναχθεί στη Σταντ ντε Φρανς ήθελε ο Αμπντεσλάμ

20/03/2016 | 22:59

Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο βασικότερος ύποπτος των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, επιβεβαίωσε στις βελγικές αρχές ότι «σχεδίαζε να ανατιναχθεί στο Σταντ ντε Φρανς» τη νύχτα των τρομοκρατικών χτυπημάτων, όμως άλλαξε γνώμη, όπως δήλωσε σήμερα ο εισαγγελέας του Παρισιού, Φρανσουά Μολέν, σε συνέντευξη Τύπου.

«Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ σήμερα κατά τη διάρκεια της ανάκρισης από τις αρχές επιβεβαίωσε ότι- και το επαναλαμβάνω:

«Ήθελε να ανατιναχθεί στο Σταντ ντε Φρανς όμως υποχώρησε» επισήμανε ο Φρανσουά Μολέν σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας ωστόσο ότι η αρχική κατάθεση του Αμπντεσλάμ θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με κάθε επιφύλαξη.

«Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ σήμερα κατά τη διάρκεια της ανάκρισης από τις αρχές επιβεβαίωσε ότι- και το επαναλαμβάνω: «Ήθελε να ανατιναχθεί στο Σταντ ντε Φρανς όμως υποχώρησε» επισήμανε ο Φρανσουά Μολέν σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας ωστόσο ότι η αρχική κατάθεση του Αμπντεσλάμ θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με κάθε επιφύλαξη.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας