Σκοτώθηκαν έξι άτομα από συντριβή ιδιωτικού αεροπλάνου στο Κεμπέκ

30/03/2016 | 23:24

Τουλάχιστον έξι άτομα σκοτώθηκαν όταν μικρό ιδιωτικό αεροπλάνο συνετρίβη σε νησί ανοιχτά της ανατολικής ακτής του Κεμπέκ στον Καναδά.

Μεταξύ των επιβαινόντων ήταν ο Ζαν Λαπιέρ, πρώην υπουργός Μεταφορών του Καναδά. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Λαπιέρ έχει σκοτωθεί.

Συνολικά, επτά άτομα επέβαιναν στο αεροπλάνο.

Το αεροσκάφος συνετρίβη καθώς προσέγγιζε το αεροδρόμιο Ιλ-ντε-λα-Μαντλέν εν μέσω ισχυρών ανέμων και χιονόπτωσης.

Ένα άτομο διασώθηκε και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

ΔΕΘ: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στον Πελετίδη για το 112 – “Νομίζει ότι μπορεί να κάνει αντάρτικο και να έχουμε τραγωδίες όπως στο Μάτι”

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Συνελήφθη ο ηγούμενος από το Μέγα Σπήλαιο – Θα πουλούσε ευαγγέλιο του 1700-Έξι συνολικά οι συλλήψεις – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο στην Ακτή Δυμαίων – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό νεαρής δικυκλίστριας ΦΩΤΟ

Η λίστα με τους 12.720 οικισμούς που θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια – Ποιοί είναι στην Αχαΐα