Θύελλα αντιδράσεων για τη χορηγία του Facebook στο συνέδριο του Τραμπ

10/05/2016 | 10:18

Έντονες αντιδράσεις από χρήστες του Facebook, επειδή το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε πως θα σπονσοράρει το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων.

Οι ιθύνοντες του Facebook εμμένουν στη θέση ότι η συμμετοχή της εταιρείας στο συνέδριο του κόμματος του Ντόναλντ Τραμπ δεν σημαίνει και υποστήριξη στον μεγιστάνα. Πολλοί όμως είναι αυτοί που δεν πείθονται και εκτιμούν το αντίθετο.  

Εταιρείες κολοσσοί, όπως η Microsoft και η Coca-Cola, φοβούμενες τη διασύνδεση των ονομάτων τους με τον Τραμπ έσπευσαν να μειώσουν κατά πολύ τις εκ των προτέρων υποσχέσεις χρηματοδοτήσεων.

Ο εκπρόσωπος του Facebook σημείωσε, υπεραμυνόμενος τη συμμετοχή της εταιρείας στο συνέδριο, ότι δεν πρόκειται για δείγμα υποστήριξης στον Τραμπ, αλλά για μια προσπάθεια να ανοίξει ο διάλογος ανάμεσα στους ψηφοφόρους, τους υποψηφίους και τους εκλέκτορες.

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ