Γάλλος πρωθυπουργός: Ο μακελάρης είναι τρομοκράτης – Συνδέεται με το ριζοσπαστικό Ισλάμ

15/07/2016 | 22:30

Την βεβαιότητά του ότι ο μακελάρης της Νίκαιας είναι τρομοκράτης και έχει διασυνδέσεις με πυρήνες του ριζοσπαστικού Ισλάμ εξέφρασε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς.

«Είναι ένας τρομοκράτης που χωρίς καμία αμφιβολία συνδέεται με το ριζοσπαστικό Ισλάμ, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο» υποστήριξε ο επικεφαλής της γαλλικής κυβέρνησης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δικτύο France 2.

«Ναι, πρόκειται για μια τρομοκρατική ενέργεια και θα εξακριβώσουμε τις διασυνδέσεις του με τρομοκρατικές οργανώσεις».

Ο Μανουέλ Βαλς δήλωσε επίσης «πεπεισμένος» ότι η Γαλλία θα κερδίσει τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και του ριζοσπαστικού Ισλάμ, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν υπήρξαν σφάλματα ή κενά στον τομέα της ασφάλειας.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός επισήμανε ότι ο αριθμός των νεκρών ενδεχομένως θα αυξηθεί και σημείωσε ότι νέες επιθέσεις είναι πιθανόν να διαπραχθούν.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο