Ο… υπνάκος του Μπιλ Κλίντον στην ομιλία της Χίλαρι – ΒΙΝΤΕΟ

30/07/2016 | 08:00

Η σύζυγός του Χίλαρι Κλίντον μιλούσε στο συνέδριο των Δημοκρατικών, λίγο πριν γίνει και επίσημα η πρώτη γυναίκα υποψήφια Πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ και ο σύζυγός της Μπιλ Κλίντον… κοιμόταν!

Αδιάψευστος μάρτυρας η κάμερα, που απαθανάτισε τον πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών να έχει κλείσει τα μάτια του και να ψιλοχαλαρώνει, τη στιγμή μάλιστα που η σύζυγός του Χίλαρι Κλίντον καταφερόταν εναντίον του αντιπάλου της Ντόναλντ Τραμπ.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο Κλίντον προσπαθεί μετά βίας να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της