Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στο Νιού Τζέρσεΐ

19/09/2016 | 09:17

Σε επιφυλακή είναι από πό το πρωί της Δευτέρας 19/9 (ώρα Ελλάδος), οι αστυνομικές αρχές του Νιου Τζέρσεϊ μετά από έκρηξη βόμβας στην περιοχή Ελίζαμπεθ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nj.com, ακούστηκε έκρηξη στον σταθμό της πόλης Ελίζαμπεθ του Νιου Τζέρσεϊ, όπου οι αρχές ερευνούσαν ένα ύποπτο πακέτο.

Η έκρηξη, που σύμφωνα με εκπρόσωπο των αρχών δεν ήταν ελεγχόμενη, έγινε, καθώς το ρομπότ εξέταζε τη συσκευή στο εσωτερικό του πακέτου. Από την έκρηξη δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος της περιοχής ανέφερε ότι δύο άνδρες βρήκαν το ύποπτο αντικείμενο σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σταθμό του τρένου στις 9:30 το βράδυ (ώρα ΗΠΑ).

Στο σημείο βρέθηκαν πυροτεχνουργοί, ενώ η αστυνομία επιστράτευσε μέχρι και drone.

«Το drone μας έδωσε την εικόνα ότι το πακέτο είναι ύποπτο και μπορεί να πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη σε αγώνα δρόμου, στην ίδια περιοχή, ενώ χθες Κυριακή ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε και στην περιοχή Τσέλσι του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον 29 ανθρώπων

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της