Νέο θρίλερ στη Λευκορωσία: Απειλή για βόμβα σε πτήση για Φρανκφούρτη

24/05/2021 | 17:10

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο του Μινσκ στη Λευκορωσία, καθώς υπήρξε πληροφορία για πιθανή τοποθέτηση βόμβας σε πτήση που θα αναχωρούσε για την Φρανκφούρτη. Όπως μεταδίδει το Reuters, το αεροδρόμιο σταμάτησε την επιβίβαση σε πτήση της Lufthansa, αφού έλαβε πληροφορίες για πιθανή τρομοκρατική επίθεση.

Σύμφωνα με το sputniknews.com, η επιβίβαση σταμάτησε έπειτα από την αποστολή email σχετικά με πιθανή τρομοκρατική επίθεση, ανέφερε ο Εθνικός Αερολιμένας του Μινσκ. “Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Εθνικού Αεροδρομίου έλαβε ένα μήνυμα από άτομα αγνώστων στοιχείων σχετικά με την πρόθεσή τους να διαπράξουν τρομοκρατική ενέργεια εναντίον της πτήσης LH1487 της Lufthansa, που θα αναχωρούσε από το Μινσκ με προορισμό την Φρανκφούρτη. Η αναχώρηση είχε προγραμματιστεί για τις 14:20. Η επιβίβαση αυτής της πτήσης έχει διακοπεί”, ανέφερε το αεροδρόμιο στο κανάλι του στο Telegram. Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες για “επανεξέταση του αεροσκάφους και όλων των αντικειμένων που θα μεταφερθούν σε αυτό”.

Το περιστατικό συνέβη ένα 24ωρο έπειτα από την πρωτοφανή πράξη “κρατικής αεροπειρατείας” σε πτήση της Ryanair από την Αθήνα με προορισμό το Βίλνιους της Λιθουανίας. Η Λευκορωσία προχώρησε στην αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου στο Μινσκ και συνέλαβε τον διάσημο Λευκορώσο δημοσιογράφο Ρόμαν Προτάσεβιτς, ο οποίος στη χώρα του αντιμετωπίζει τη θανατική ποινή.

 

ΠΗΓΗ ENIKOS

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της