Ολλανδία – κορονοϊός: Έρχονται μέτρα μετά την έκρηξη των κρουσμάτων – «Ακόμη δεν έχουμε δει τα χειρότερα»

24/11/2021 | 19:06

Με ντόμινο μοιάζει η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού στην Ευρώπη, καθώς η μία χώρα μετά την άλλη ετοιμάζονται ή και προαναγγέλλουν σκληρότερα μέτρα κατά της Covid-19.

Η Ιταλία ανακοινώνει σήμερα επέκταση του πάσου με το οποίο θα επιτρέπεται η είσοδος των πολιτών στους κλειστούς χώρους, αφήνοντας ουσιαστικά τους ανεμβολίαστους να πηγαίνουν μόνον στη δουλειά τους κι αυτό μετά τη διενέργεια τεστ.

Η Σλοβακία οδεύει ολοταχώς προς lockdown, στη Γερμανία πληθαίνουν οι φωνές για υποχρεωτικό εμβολιασμό, ενώ και στη Γαλλία μηχανεύονται τρόπους για να δώσουν ώθηση στην τρίτη δόση εμβολίου.

Στην ίδια ρότα βρίσκεται και η Ολλανδία, με τον υπουργό Υγείας Ούγκο ντε Γιονγκ να δηλώνει πως η κυβέρνηση θα ανακοινώσει την Παρασκευή νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της αύξησης – ρεκόρ στις μολύνσεις κορονοϊού, καθώς τα νοσοκομεία πασχίζουν να διαχειριστούν το κύμα των κρουσμάτων της COVID-19.

«Το ποσοστό μολύνσεων είναι υψηλότερο από πότε» ανέφερε ο ντε Γιονγκ σε επιστολή προς το Κοινοβούλιο σήμερα. «Οι εισαγωγές στα νοσοκομεία συνεχίζουν να ξεπερνούν τις εκτιμήσεις και δεν έχουμε ακόμα δει τα χειρότερα».

πηγη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας