Vacay mood: Τα 7 must αξεσουάρ της βαλίτσας των διακοπών

Αν δεν έχεις ήδη φύγει για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, τότε σίγουρα ετοιμάζεσαι. Δεν έχει σημασία αν θα είναι για δέκα μέρες, για δύο εβδομάδες ή για ένα Σαββατοκύριακο. Σημασία έχει ότι θα ξεσκάσεις, θα ανανεωθείς και θα ρίξεις και καμιά βουτιά. Πριν ξεκινήσεις όμως για τις πολυπόθητες διακοπές, πρέπει να φτιάξεις τη βαλίτσα σου. Έχεις ήδη αποφασίσει ποια θα είναι η «στολή» σου για αυτή τη σεζόν., εφόσον είναι ήδη τέλος Ιουλίου. Όταν λέμε «στολή» εννοούμε τα 5-6 κομμάτια, που φοράς συνεχώς, σε διάφορες περιστάσεις και σε έχουν βολέψει πάρα πολύ. Τα περισσότερα από αυτά τα κομμάτια βέβαια είναι από τη βασική σου γκαρνταρόμπα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ιδιαίτερα και σύγχρονα, αλλά περισσότερο κομψά και διαχρονικά. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν για να στιλιζάρεις αυτά τα σύνολα και να τα φέρεις στη σύγχρονη μεριά της μόδας; Μα να συνδυάσεις τα must αξεσουάρ της σεζόν, τα οποία θα πάρεις μαζί και στις διακοπές.

Η βαλίτσα των διακοπών δεν χρειάζεται να είναι τεράστια και ασήκωτη. Αρκεί να είναι στιλάτη, πρακτική και ευκολοσυνδύαστη. Οπότε μπορείς να επενδύσεις στη «στολή» σου και στα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και να «δώσεις τον ρυθμό» με τα αξεσουάρ.

Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και ανακάλυψε ποια πρέπει να πακετάρεις αυτό το καλοκαίρι. Κράτα σημειώσεις και καλά να περάσεις!

1. Η ψάθινη oversized τσάντα

2. Το baseball καπέλο

3. Το μεταξωτό μαντήλι

4. Οι πέρλες σε σκουλαρίκι ή κολιέ ή βραχιόλι

5. Τα ταμπά δερμάτινα σανδάλια

6. Τα βραχιόλια σε στιλ χειροπέδας

7. Τα γυαλιά ηλίου με μεταλλικό σκελετό

jenny.gr

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα