Ρωσική πρεσβεία για την απέλαση των 12 διπλωματών από την Αθήνα: «Η ενέργεια δεν θα μείνει χωρίς συνέπειες»

06/04/2022 | 15:54

Με απειλές απάντησε η Ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα για την απέλαση των 12 ρώσων διπλωματών από την Αθήνα για την σφαγή στην Μπούτσα της Ουκρανίας. Μεταξύ άλλων τονίζουν ότι «Η ενέργεια δεν θα μείνει χωρίς συνέπειες».

Στην ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας αναφέρεται: 

«Στις 6 Απριλίου 2022, ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ εκλήθη στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, όπου ενημερώθηκε για την απόφαση της Αθήνας να κηρύξει 12 διπλωμάτες της Πρεσβείας και του Γενικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη personae non gratae.
Από την πλευρά μας, εκφράσαμε την κατηγορηματική διαμαρτυρία για αυτό το αδικαιολόγητο και συγκρουσιακό βήμα που έχει στόχο την ακόμη χειρότερη καταστροφή του συνόλου των διμερών μας σχέσεων.
Επισημάναμε ότι αυτή η ενέργεια δεν θα μείνει χωρίς συνέπειες».

 

ΠΗΓΗ

Βάνα Μπάρμπα: Εξιτήριο για την ηθοποιό μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Ζελένσκι: Οι νυχτερινές επιθέσεις δείχνουν ότι η Μόσχα εμποδίζει μια κατάπαυση του πυρός

Πάτρα: Πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της πόλης (ΦΩΤΟ)

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας στην κινητοποίηση για την Παλαιστίνη (ΦΩΤΟ)

Κοινή λογική και ΑΙ

Μητσοτάκης από Μέγαρα: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027, οι φωνές του λαϊκισμού πάντα καραδοκούν

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: «Γάμος με κουμπάρα την Μαριάννα Λάτση»

Καρπόφ: «Ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρόταση της ΤΣΣΚΑ για Κωνσταντέλια – Έρχεται νέα κρούση»