Μιλγουόκι: 20 τραυματίες από την ένοπλη επίθεση μετά το Μπακς – Σέλτικς

14/05/2022 | 20:35

 

 

Ένα πολύ δύσκολο βράδυ πέρασε το Μιλγουόκι, όπου το νέο περιστατικό ένοπλης βίας σκόρπισε τον τρόμο μετά το Game 6 των Μπακς με τους Σέλτικς.

Μετά τις αρχικές αναφορές που έκαναν λόγο για τρία άτομα που δέχθηκαν πυρά, με το πρώτο φως του ήλιου αποδείχθηκε ότι τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ 20 άνθρωποι δέχθηκαν ένοπλη επίθεση σε κεντρικό σημείο της πόλης και πιο συγκεκριμένα στη Γουότερ Στριτ.

Σύμφωνα πάντα με τα διεθνή ΜΜΕ, ευτυχώς κανένας από τους τραυματίες δεν βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Παράλληλα, οι αρχές προχώρησαν σε 10 συλλήψεις, με την Αστυνομία να προχωράει και σε κατάσχεση όπλων σε εννιά περιπτώσεις.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το κίνητρο των δραστών, με τις αρχές μάλιστα να αναζητούν πληροφορίες, προσφέροντας πλήρη ανωνυμία σε όσους βοηθήσουν.

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνουν δεκάδες οπαδούς στην υπαίθρια περιοχή γνωστή ως «Συνοικία των Ελαφιών», να τρέχουν για κάλυψη μέσα σε συνθήκες τρόμου και πανικού.

Οι Μπακς είχαν ανακοινώσει νωρίτερα το βράδυ ότι περίπου 11.000 οπαδοί είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι ισχυρά.

https://www.in.gr/

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα