ΗΠΑ: Δίδυμα 18 μηνών πνίγηκαν σε πισίνα – Μαρτυρία ότι η προγιαγιά τους με Αλτσχάιμερ άφησε ανοιχτή την πόρτα

19/03/2023 | 15:46

Συγκλονισμένη είναι η Οκλαχόμα από τον τραγικό χαμό δυο νηπίων που πνίγηκαν στην πισίνα του σπιτιού τους αφού η προγιαγιά τους, η οποία πάσχει από Αλτσχάιμερ, άφησε κατά λάθος ανοιχτή την πίσω πόρτα της οικογενειακής οικίας.

Τα δίδυμα αδέλφια Λόκλιν και Λορελί Καλάτζο βρέθηκαν στον πάτο της πισίνας από την 37χρονη μητέρα τους, το πρωί της περασμένης Πέμπτης. Σε έντρομη κατάσταση, η Τζένι Καλάτζο έκανε προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης στα δύο νήπια, που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας συγγενής της οικογένειας αποκάλυψε ότι η γιαγιά της μητέρας των παιδιών, που ζει με την οικογένεια και πάσχει από Αλτσχάιμερ, άφησε κατά λάθος ανοιχτή την πίσω πόρτα του σπιτιού, με αποτέλεσμα τα παιδιά να βγουν έξω και να πέσουν στο νερό.

Εικόνες που τραβήχτηκαν από ψηλά δείχνουν την πισίνα όπου πνίγηκαν τα άτυχα νήπια γεμάτη με καταπράσινο νερό, αφού προσφανώς είχε πολύ καιρό να καθαριστεί, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί άλγη.

Η τοπική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, ωστόσο σε δήλωσή της αναφέρει ότι δεν φαίνεται να υπήρχε εγκληματική πρόθεση.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Ολυμπιακός: Πρώτα τελικός, μετά ανανεώσεις και μεταγραφές

Ζόζεφιν για την προσωπική της ζωή: Δεν νομίζω ο έρωτας να περνάει με έρωτα

Έγκλειστος των φυλακών Αγίου Στεφάνου πιάστηκε με αυτοσχέδιο λεπίδι και κινητό

Χρίστος Δήμας: Στο 77% η πρόοδος κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος

Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Φασόλια μαυρομάτικα με χόρτα

Φάμελλος: Η κυβέρνηση στηρίζει τα μονοπώλια και τα υπερκέρδη αντί για τη συνεταιριστικότητα και τη συνεργασία

Οι ευχές του Φωκίωνα Ζαΐμη στην Έφη Αχτσιόγλου