Εντοπίστηκαν οι τουρίστες που χάραξαν ονόματα στο Κολοσσαίο με κλειδιά

29/06/2023 | 22:08

Εντοπίστηκαν οι τουρίστες που ευθύνονται για τον βανδαλισμό στο Κολοσσαίο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για ένα ζευγάρι που διαμένει στην Αγγλία. Το Υπουργείο Πολιτισμού της Ιταλίας εξέφρασε μέγιστη ευχαρίστηση ενώ τα δυο άτομα βρέθηκαν κατόπιν έρευνας των Καραμπινιέρων.

Υπενθυμίζεται ότι οι ιταλικές αρχές αναζητούσαν έναν τουρίστα που άφησε γκράφιτι σε έναν τοίχο του Κολοσσαίου, με τον υπουργό Πολιτισμού Τζενάρο Σανγκιουλιάνο να ζητά παραδειγματική τιμωρία.

Ο τουρίστας απαθανατίστηκε σε ένα βίντεο, που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο (23 Ιουνίου), να γράφει με ένα κλειδί το όνομά του και το όνομα της φίλης του σε έναν εσωτερικό τοίχο του αρχαίου ρωμαϊκού πέτρινου αμφιθεάτρου. Άφησε την επιγραφή “Ivan + Hayley 23“. Εμφανίζεται χαμογελαστός, ακόμη και όταν ο δημιουργός του βίντεο τον επιπλήττει.

zougla.gr

Ελεύθερος ο 34χρονος που σκότωσε το γατάκι στη Θεσσαλονίκη – «Το πάτησα κατά λάθος» είπε

Δροσερή κοτοσαλάτα με τραγανά λαχανικά

Τροχαίο στο Μεσολόγγι: Έμαθε πως ο πατέρας του σκοτώθηκε μόλις βγήκε από τις Πανελλαδικές

Σία Αναγνωστοπούλου: Πρέπει να εγγυηθούμε την ασφαλή πορεία των ανθρώπων από το Κάιρο μέχρι τη Ράφα

Αιτήσεις για τη χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων στην Πάτρα

Ολομέλεια ΣτΕ: Η ευρωπαϊκή νομοθεσία είναι το κλειδί για την επαναφορά 13ου – 14ου μισθού στους υπαλλήλους του Δημοσίου

Ανδρέας Τσώκος: «Μεγάλη επένδυση στην Παιδεία –Τα Σχολεία της Αχαΐας στο Πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»»

Τιτίκα Στασινοπούλου για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Έκανε διάφορες θεραπείες με ουσίες που έπαιρναν από πρόβατα για να διατηρηθεί νέα