Εκτάκτως στο χειρουργείο ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ

04/11/2023 | 16:11

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος, με ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

«Έπαθα ρήξη πρόσθιου χιαστού στο σπάρινγκ και μόλις βγήκα από το χειρουργείο», έγραψε στην ανάρτησή του μέσα από το νοσοκομείο ο CEO της Meta.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τους γιατρούς και την ομάδα που τον φροντίζει. 

«Έκανα προπόνηση για αγώνα MMA στις αρχές του επόμενου χρόνου, αλλά τώρα αυτό θα καθυστερήσει λίγο. Ανυπομονώ  όμως να το κάνω αφού αναρρώσω», ανέφερε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

 

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη