Μπαγκλαντές: Δύο νεκροί από τον κυκλώνα «Χαμούν»

25/10/2023 | 12:04

Σύμφωνα με αξιωματούχους του Μπαγκλαντές, ο κυκλώνας «Χαμούν» έπληξε τις νοτιοανατολικές ακτές, σκοτώνοντας τουλάχιστον δύο ανθρώπους. Μέχρι στιγμής σχεδόν 275.000 άνθρωποι στο μεταφέρθηκαν σε καταφύγια.

Ο συγκεκριμένος κυκλώνας είναι ο τελευταίος από σύνολο των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν πλήξει το Μπαγκλαντές.

 

Τα παράκτια χωριά και νησιά έχουν «βουλιάξει» από τις έντονες βροχοπτώσεις και οι γραμμές ηλεκτροδότησης έχουν κοπεί, αλλά δεν υπήρξαν αναφορές για εκτεταμένες ζημιές, σύμφωνα με τον Kamrul Hasan, γραμματέας του υπουργείου διαχείρισης καταστροφών.

«Εκκενώσαμε 273.352 ανθρώπους σε καταφύγια για τους κυκλώνες», δήλωσε ο Hasan, προσθέτοντας ότι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ο ένας καταπλακώθηκε από πεσμένο δέντρο και ο άλλος όταν κατέρρευσε ένα κτίριο. «Τουλάχιστον 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία», είπε χαρακτηριστικά.

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Απολογείται ο γυναικολόγος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι ισχυρίζεται – Άννα Μαστοράκου: Αποτροπιασμός-ΦΩΤΟ

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Δικαστήρια Πάτρας: Το μεσημέρι της Δευτέρας απολογείται ο μαιευτήρας που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων – Τι λέει στο tempo24 ο δικηγόρος του

Πάτρα: Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο πασίγνωστος μαιευτήρας για την πορνογραφία ανηλίκων – Τα ευρήματα της φρίκης!