Golden Globes 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης με 9,4 εκατομμύρια θεατές

10/01/2024 | 12:14

Tουλάχιστον 9,4 εκατομμύρια τηλεθεατές κατά μέσο όρο, παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής την 81η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Λος Άντζελες.

Ο αριθμός αυτός μεταφράζεται ως ρεκόρ τηλεθέασης, σύμφωνα με αποτελέσματα της Nielsen, καθώς είναι διπλάσιος σε σχέση με την περσινή απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Παράλληλα είναι και το μεγαλύτερο κοινό που καταγράφεται από το 2020. Με λίγα λόγια καταγράφηκε το μεγαλύτερο κοινό ζωντανής μετάδοσης, για τα δεδομένα προγράμματος απονομής βραβείων στο Paramount+ αλλά και σε άλλες πλατφόρμες του CBS.

Η τηλεθέασή τους μάλιστα, ξεπέρασε και τα 65α βραβεία Grammy τον Φεβρουάριο του 2023. Έτσι αποτελεί πλέον το 2ο μεγαλύτερο live-streaming ειδικού προγράμματος του CBS στο Paramount+, από πλευράς βραβείων αλλά και εμβέλειας στην ιστορία. Εκτός από την τηλεθέαση, κατέκτησαν και τα social media καταλαμβάνοντας την νούμερο ένα θέση, με βάση τις συνολικές αλληλεπιδράσεις των χρηστών. Τις πρώτες ώρες βρέθηκε στο top 10 στις ΗΠΑ και έπειτα βρέθηκε στην πρώτη θέση.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ