Tραμπ: Ο πρόεδρος της χώρας πρέπει να χαίρει «πλήρους ασυλίας»

18/01/2024 | 22:17

Yπέρ της χορήγησης «πλήρους ασυλίας» στον πρόεδρο των ΗΠΑ, τάχθηκε σήμερα o Ντόναλντ Τραμπ, σε μια περίοδο που Εφετείο της Ουάσινγκτον εξετάζει το επιχείρημά του ότι έχαιρε ασυλίας και δεν μπορεί να διωχθεί ποινικά για την απόπειρα ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος του 2020.

«Ένας πρόεδρος των ΗΠΑ θα έπρεπε να έχει πλήρη ασυλία, χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσε να ασκήσει σωστά τα καθήκοντά του» και αυτό ισχύει «ακόμη και για πράγματα που ξεπερνούν τις κόκκινες γραμμές» ανέφερε σε ανάρτησή του, με κεφαλαία γράμματα, στην πλατφόρμα Truth Social.

cnn.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ