“Μάθαμε πως η Κέιτ έχει καρκίνο την ημέρα του μνημόσυνου του Κωνσταντίνου”, αποκαλύπτει ο Ουίλιαμ

22/03/2024 | 22:17

Η αναπάντεχη απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ από το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο που έγινε στις 27 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο οφείλεται στην ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον, αναφέρει η Daily Mail.

O Γουίλιαμ έμαθε ότι η σύζυγός του πάσχει από καρκίνο λίγα λεπτά πριν παρευρεθεί στο μνημόσυνο και για τον λόγο αυτό αποσύρθηκε από την εκδήλωση λίγο πριν αυτήν αρχίσει.

Η απουσία του πρίγκιπα της Ουαλίας, τον οποίο είχε βαφτίσει ο Κωνσταντίνος, από την εκδήλωση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ στις 27 Φεβρουαρίου είχε προκαλέσει έκπληξη και εντύπωση. Το Παλάτι είχε περιοριστεί σε μια ασαφή εξήγηση, μιλώντας για «προσωπικούς λόγους».

Από το μνημόσυνο απείχε και ο βασιλιάς Κάρολος, για τον οποίο ήταν ήδη γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο και ότι έχει αρχίσει θεραπείες. Η απουσία του, λόγω της κατάστασης της υγείας του, ήταν δικαιολογημένη.

Λόγω της αρχικής εισαγωγής της Κέιτ στο νοσοκομείο, στα μέσα Ιανουαρίου, ο Γουίλιαμ είχε περιορίσει τις εμφανίσεις του και είχε προσαρμόσει τα βασιλικά του καθήκοντα για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του.

Ο Γουίλιαμ, σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφώνησε στην οικογένεια του Κωνσταντίνου μετά την εκδήλωση για να ζητήσει συγγνώμη για την απουσία του.

protothema.gr
 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης