Ισραήλ: Νεκρός μετά από έκρηξη οχήματος στο Τελ Αβίβ – Λόγος για τρομοκρατική επίθεση

19/08/2024 | 10:08

Έκρηξη οχήματος σημειώθηκε στο Τελ Αβίβ με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης εξετάζεται από τις Αστυνομικές Αρχές, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη δε φαίνεται να συνδέεται άμεσα με τον συνεχιζόμενο πόλεμο στη Γάζα.

Ο οδηγός ήταν στο φορτηγό του την ώρα που σημειώθηκε η έκρηξη, όπως αναφέρουν οι Αρχές. Αστυνομικές πηγές, μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης, δήλωσαν ότι το κίνητρο της επίθεσης φαίνεται να είναι «πιθανότατα εγκληματικό και όχι τρομοκρατικό».

Κρίσιμη για την επίλυση της υπόθεσης κρίνεται η ταυτοποίηση του θύματος, ωστόσο λόγω της έκρηξης κάτι τέτοιο είναι δύσκολο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές στο Τελ Αβίβ βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής, εν αναμονή ενδεχόμενης αντίδρασης του Ιράν στη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, η οποία συνέβη πρόσφατα στην Τεχεράνη.

https://www.newsbomb.gr/

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές