Αυστραλία: Ισχυρή σεισμική δόνηση 5 Ρίχτερ ταρακούνησε το Σίδνεϊ

23/08/2024 | 07:59

Σεισμός μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι στη Νέα Νότια Ουαλία και έγινε ιδιαίτερα  αισθητός σε περιοχές του Σίδνεϊ ενώ δεν έχουν αναφερθεί σύμφωνα με την αστυνομία θύματα ή ζημιές.

Το επίκεντρο ήταν στην κοιλάδα Upper Hunter, βορειοδυτικά του Σίδνεϊ και έγινε αισθητός στο Upper and Lower Hunter, στην Central Coast, στη λίμνη Macquarie, στο Dubbo και στο Port Stephens.

Η Geoscience Australia προσδιόρισε το επίκεντρο στο Εθνικό Πάρκο Wollemi.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι κάτοικοι ανέφεραν ότι «τα σπίτια τους τρέμουν, έπιπλα κινούνται και τα παράθυρα τρίζουν».

Οι Αρχές Άμεσης Επέμβασης κάνουν περιπολίες για να διαπιστώσουν τυχόν προβλήματα από το σεισμό στην ευρύτερη περιοχή.

https://www.ertnews.gr/

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική