Τασμανία: Τεράστιο κύμα κατάπιε σέρφερ – «Είμαι έκπληκτος που είμαι ζωντανός»

25/09/2024 | 12:23

Ο σέρφερ Mikey Brennan δήλωσε έκπληκτος που κατάφερε να επιζήσει αφού τον «κατάπιε» ένα τεράστιο κύμα στην Τασμανία.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Shipstern Bluff στην Τασμανία που έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνη για τους σέρφερ και είναι προσβάσιμη μόνο με τζετ σκι ή με πεζοπορία διάρκειας δύο ωρών.

Στο βίντεο φαίνεται ο 38χρονος σέρφερ να μεταφέρεται με τζετ σκι κοντά στα κύματα πριν τον «εξαφανίσει» ένα από αυτά. «Είμαι έκπληκτος που είμαι ζωντανός» δήλωσε.

Ο σέρφερ γλίτωσε μόνο με μελανιές στα πλευρά και μια ελαφρά διάσειση δηλώνοντας ευγνωμοσύνη για τα πρωτόκολλα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν στην περίπτωσή του.

«Θυμάμαι αδρά το κύμα να έρχεται κατά πάνω και να με χτυπάει πολύ δυνατά. Έπεσα με δύναμη, δεν μπορούσα να ελέγξω τι συμβαίνει» περιέγραψε ο 38χρονος.

Σύμφωνα με τον Guardian, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Brennan φλέρταρε με τον θάνατο, καθώς το 2010 είχε υποστεί κάταγμα στην πλάτη όταν έκανε σερφ σε ένα άλλο επικίνδυνο σημείο στην Τασμανία.

«Αυτή τη φορά, πάντως, ήρθα πιο κοντά στον θάνατο γιατί στο περιστατικό του 2010 είχα συνέχεια τις αισθήσεις μου» ανέφερε ο Mike Brennan.

 

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Νετζήπογλου: «Όλοι θεωρούσαν ότι δεν είμαστε για εδώ, εμείς το πιστεύαμε – Ζωντανός θρύλος ο Σάκοτα»