Κρήτη: Το ξέσπασμα του πατέρα του 10χρονου που κάηκε από την ξυλόσομπα – ΒΙΝΤΕΟ

06/01/2016 | 17:06

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία με εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και στα χέρια νοσηλεύεται ο 10χρονος που έζησε τον πύρινο εφιάλτη στο σπίτι του πατέρα του στο χωριό Κρούστα στην Κρήτη, το περασμένο Σάββατο.

Ο πατέρας του Γιάννης Πετράκης βρέθηκε στην εκπομπή Tatiana Live και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για το περιστατικό, τον τρόμο που έζησε, αλλά και την σοβαρή κατάσταση της υγείας του παιδιού του. Εκείνο παραμένει σε καταστολή για να μην υποφέρει από τους φριχτούς πόνους από τα εγκαύματα.

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την εξέλιξη της κατάστασης του παιδιού.

 

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη