Ρόδος: Τα…. γυμνάσια του Ιερέα στους κολυμβητές – ΒΙΝΤΕΟ

06/01/2016 | 19:07

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των υδάτων στο κεντρικό λιμάνι της Ρόδου. Στην Τελετή χοροστάτησε ο εφημέριος του Ναού του Αγίου Παντελεήμονα  Παλιάς Πόλεως Ρόδου πατήρ Χρήστος Σιάννας.

Ο Ιερέας δεν παρέλειψε να σκορπίσει γέλιο και χαρά αφού την πρώτη φορά που έπρεπε να ρίξει τον Σταυρό στην θάλασσα δεν το έκανε και ξεγέλασε αυτούς που βούτηξαν στα νερά για να τον πιάσουν.

Το…”καψόνι”  συνεχίστηκε και για δεύτερη φορά και έτσι με την…τρίτη έπεσε ο Σταυρός στην θάλασσα. Ο Γιωργουδιού Μιχαήλ ήταν αυτός που έπιασε πρώτος τον Σταυρό ο οποίος μάλιστα τον προσπέρασε αρχικά και επέστρεψε για να τον πιάσει.

H σημασία της σωστής διατροφής όταν είστε έγκυος

Μπισκότα αρωματικά, με ζύμη shortbread

Josephine: «Καταπέλτης» η τραγουδίστρια για την Eurovision 2025 – «Είμαι εγώ σε άλλη εποχή ή αυτοί εκεί πέρα;»

Διατίθεται οικόπεδο για αντιπαροχή

Οι μελισσοκόμοι προειδοποιούν για την ανησυχητικά υψηλή θνησιμότητα μελισσών

Μελόνι: Η κατάσταση στη Γάζα είναι δραματική – Διαφωνήσαμε με αρκετές επιλογές του Ισραήλ

Αγίου Πνεύματος 2025: Για ποιους είναι αργία

Επίδομα παιδιού Α21: Πότε θα καταβληθεί η δεύτερη δόση