Της άδειασαν το σπίτι και έφυγαν με το Ι.Χ. της!

09/01/2016 | 21:27

Δυο Ελληνόπουλα από τα οποία το ένα ανήλικο, ένας Αρμένιος και μια Γεωργιανή ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ξαφρίσουν το σπίτι μιας 31χρονης γυναίκας στην Αλεξανδρούπολη την παραμονή των Θεοφανίων! Μάλιστα, για τη διαφυγή τους χρησιμοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο της ιδιοκτήτριας!

Η κλοπή εξιχνιάστηκε γρήγορα από την Ασφάλεια, καθώς οι δυο Έλληνες ηλικίας 18 και 17 χρόνων και ο 29χρονος Αρμένιος είχαν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για  παρόμοια αδικήματα. Ο 18χρονος συνελήφθη άμεσα και στο σπίτι του βρέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και τρία κινητά που ερευνάται από πού έχουν κλαπεί. 

Στην πορεία της προανάκρισης αποκαλύφθηκε και η συμμετοχή μιας 31χρονης Γεωργιανής στην διάρρηξη του σπιτιού, από το οποίο είχαν κλαπεί διάφορα χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας και το Ι.Χ. αυτοκίνητο που βρέθηκε και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά του. Σε βάρος των τεσσάρων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Οδηγός ταξί εισέπραξε υπερβολικό κόμιστρο από επιβάτες στο Λιμάνι του Πειραιά και συνελήφθη

Πάτρα: Συναυλία για τον Θάνο Μικρούτσικο με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός, 85-71 τον Παναθηναϊκό

Γιάννης Κορίδης: Πέθανε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας – Ήταν ο ιδρυτής των εκδόσεων «Ιωλκός»

Αγίου Πνεύματος 2025: Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

Τανζανία: Τουλάχιστον 28 νεκροί από σύγκρουση τριών οχημάτων

Χρηστίδου για Αρναούτογλου: «Δεν γίνεται να έχει παράπονο ο Γρηγόρης… έχει τρεις εκπομπές… Τι άλλο δηλαδή θα ‘θελε;»

Πρόωρη εκσπερμάτιση: Το κόλπο για να πάρετε το χρόνο στα χέρια σας