Νεκρός 20χρονος από την καραμπίνα της γιαγιάς του

06/01/2016 | 00:45

Τραγωδία στη Λαμία με έναν 20χρονο να χάνει τη ζωή του από την καραμπίνα της γιαγιάς του. Το τραγικό συμβάν έγινε λίγο πριν τις 2:00΄ το μεσημέρι στο χωριό Θερμοπύλες στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport 20χρονος φοιτητής πήγε το πρωί στη Λαμία με τη μητέρα του για μια δουλειά και στη συνέχεια έφυγε μόνος του και πήγε στις Θερμοπύλες στο σπίτι της γιαγιάς του. Στον επάνω όροφο του σπιτιού έγινε το μοιραίο, ενώ στη συνέχεια ο θείος του προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή.

Στο σπίτι έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και του Εγκληματολογικού Κλιμακίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού συμβάντος που έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Το παιδί βρέθηκε νεκρό πυροβολημένο σχεδόν εξ επαφής στο στήθος με καραμπίνα. Μετά από την έρευνα σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Κανείς ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα, αν πρόκειται για ένα τραγικό ατύχημα ή αυτοκτονία.

Η σορός του 20χρονου έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου η νεκροψία νεκροτομή και η ιατροδικαστική έκθεση ίσως δώσουν κάποιες απαντήσεις.

Καρδιολογικό ιατρείο λειτουργούσε χωρίς άδεια στην Κάτω Αχαΐα, με υπεύθυνους …ειδικευόμενο γιατρό και νοσηλεύτρια – Τι δηλώνει η Άννα Μαστοράκου

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Βάνα Δαγδελένη

Πάτρα: Κι άλλο τροχαίο στην Αμερικής – ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε πλημμύρες σε Ακτή Δυμαίων και Παραλία – “Ποτάμια” οι δρόμοι

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα την ώρα που την έλουζαν σε κομμωτήριο

Τροχαίο με τραυματία στο κέντρο της Πάτρας – Στη διασταύρωση-καρμανιόλα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ εγκληματική οργάνωση που ρήμαζε γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Πάτρα: Τσακώθηκαν, πήγε να του αρπάξει το ΙΧ και τελικά τράκαραν