Πατέρας και κόρη σε κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης

11/01/2016 | 21:11

Πατέρας και κόρη συνελήφθησαν την Παρασκευή το μεσημέρι στον Κολωνό από την Δίωξη Ναρκωτικών, μαζί με ακόμη δύο άτομα, για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης, στην περιοχή της Αττικής.

Στην κατοχή των τεσσάρων συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4,5 κιλά ηρωίνης.

Πρόκειται για έναν 50χρονο με την 29χρονη κόρη του, καθώς και μια γυναίκα και έναν άνδρα, ηλικίας 63 και 42 ετών αντίστοιχα.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά και επτά συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα