Επεισόδια και τρεις συλλήψεις τα ξημερώματα στα Εξάρχεια

10/01/2016 | 13:12

Τρία άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία, δύο 26χρονοι και ένας 25χρονος, κατά την διάρκεια επεισοδίων με βόμβες μολότοφ και φωτιές τα ξημερώματα της Κυριακής στα Εξάρχεια. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, ομάδα νεαρών, περί τις 2.00 τα ξημερώματα εμφανίστηκαν ξαφνικά έξω από το Πολυτεχνείο, όπου άναψαν φωτιές σε κάδους, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, ενώ άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Η ένταση διήρκεσε αρκετή ώρα, ενώ δύο ώρες αργότερα, μια ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε βόμβες μολότοφ εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Από τις μολότοφ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές εξωτερικά του κτιρίου.

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Βάνα Δαγδελένη

Καρδιολογικό ιατρείο λειτουργούσε χωρίς άδεια στην Κάτω Αχαΐα, με υπεύθυνους …ειδικευόμενο γιατρό και νοσηλεύτρια – Τι δηλώνει η Άννα Μαστοράκου

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα την ώρα που την έλουζαν σε κομμωτήριο

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε πλημμύρες σε Ακτή Δυμαίων και Παραλία – “Ποτάμια” οι δρόμοι

Πάτρα: Θρήνος για τον Βασίλη Αγγελόπουλο που “έφυγε” νωρίς

Τροχαίο με τραυματία στο κέντρο της Πάτρας – Στη διασταύρωση-καρμανιόλα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ εγκληματική οργάνωση που ρήμαζε γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Πάτρα: Τροχαίο με εμπλοκή δικύκλου – Τραυματίστηκε αστυνομικός