ΑΔΕΔΥ: Συλλαλητήριο το Σάββατο για το Ασφαλιστικό

11/01/2016 | 16:06

Συλλαλητήριο διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στην Ομόνοια, στις 12.00 το μεσημέρι, ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Η απόφαση ελήφθη από κοινού στη σύσκεψη με συνδικαλιστικές, κοινωνικές, επαγγελματικές και επιστημονικές ενώσεις και οργανώσεις συνταξιούχων, που πραγματοποιήθηκε έπειτα από κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ με στόχο τη συγκρότηση ενός κοινού μετώπου για την υπεράσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης.

Στη σύσκεψη, που έγινε στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ της ΕΣΕΕ, της ΕΣΗΕΑ, του ΤΕΕ, του Δικτύου Συνταξιούχων, αποφασίστηκε, εκτός από το συλλαλητήριο του Σαββάτου, η εντατικοποίηση των κινητοποιήσεων ενόψει της κατάθεσης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Τόσο η ΑΔΕΔΥ όσο και η ΓΣΕΕ δηλώνουν την πλήρη αντίθεσή τους στην αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων, καταγγέλλοντας ότι η κυβέρνηση με τους εργοδοτικούς φορείς συμφώνησαν γι’ αυτό ερήμην των εργαζομένων.

Καρδιολογικό ιατρείο λειτουργούσε χωρίς άδεια στην Κάτω Αχαΐα, με υπεύθυνους …ειδικευόμενο γιατρό και νοσηλεύτρια – Τι δηλώνει η Άννα Μαστοράκου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Αγγελόπουλο που “έφυγε” νωρίς

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα την ώρα που την έλουζαν σε κομμωτήριο

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε πλημμύρες σε Ακτή Δυμαίων και Παραλία – “Ποτάμια” οι δρόμοι

Τροχαίο με τραυματία στο κέντρο της Πάτρας – Στη διασταύρωση-καρμανιόλα (ΦΩΤΟ)

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε να περάσει τον δρόμο και την “πάτησε” το λεωφορείο

Πάτρα: Τροχαίο με εμπλοκή δικύκλου – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Έντονη βροχόπτωση στην Πάτρα – Πού προκλήθηκαν προβλήματα (ΦΩΤΟ)