ΑΔΕΔΥ: Συλλαλητήριο το Σάββατο για το Ασφαλιστικό

11/01/2016 | 16:06

Συλλαλητήριο διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στην Ομόνοια, στις 12.00 το μεσημέρι, ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Η απόφαση ελήφθη από κοινού στη σύσκεψη με συνδικαλιστικές, κοινωνικές, επαγγελματικές και επιστημονικές ενώσεις και οργανώσεις συνταξιούχων, που πραγματοποιήθηκε έπειτα από κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ με στόχο τη συγκρότηση ενός κοινού μετώπου για την υπεράσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης.

Στη σύσκεψη, που έγινε στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ της ΕΣΕΕ, της ΕΣΗΕΑ, του ΤΕΕ, του Δικτύου Συνταξιούχων, αποφασίστηκε, εκτός από το συλλαλητήριο του Σαββάτου, η εντατικοποίηση των κινητοποιήσεων ενόψει της κατάθεσης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Τόσο η ΑΔΕΔΥ όσο και η ΓΣΕΕ δηλώνουν την πλήρη αντίθεσή τους στην αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων, καταγγέλλοντας ότι η κυβέρνηση με τους εργοδοτικούς φορείς συμφώνησαν γι’ αυτό ερήμην των εργαζομένων.

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»