Ξεκινούν άμεσα οι πλειστηριασμοί, ακόμη και πρώτων κατοικιών

24/01/2016 | 14:39

Θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα οι πλειστηριασμοί ακινήτων, ακόμη και ορισμένων που αφορούν πρώτες κατοικίες, εκτίμησε ο Γιώργος Ρούσκας, πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο.

Όπως τόνισε ο κ. Ρούσκας, ήδη έχουν εκδοθεί 60.000 διαταγές πληρωμής και η νομική διαδικασία για την έναρξη των πλειστηριασμών έχει ολοκληρωθεί.

“Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε έξαρση του αριθμού πλειστηριασμών ακινήτων”, τόνισε ο κ. Ρούσκας, διευκρινίζοντας ότι θα πρόκειται για ακίνητα που δεν υπάγονται στις νέες ρυθμίσεις του νόμου Κατσέλη, ενώ σε αυτά περιλαμβάνονται ακόμα και πρώτες κατοικίες.

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Αγγελόπουλο που “έφυγε” νωρίς

Νέο σοκ στη Δυτική Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή 28χρονος

Νέα τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Αχαΐα: Πυρκαγιά σε καφέ (ΦΩΤΟ)

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε να περάσει τον δρόμο και την “πάτησε” το λεωφορείο

Αχαΐα: Διέρρηξαν εξοχικό πρώην Υπουργού – Τι αφαίρεσαν

Πάτρα: Κεραυνός “χτύπησε” χειριστή μηχανήματος στο κέντρο της πόλης! Πανικός στην οδό Μπουμπουλίνας-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή ο Παναγιώτης Παπαπαναγιώτου, φίλος του Νίκου Τεμπονέρα