Επ’ αόριστον αποκλεισμοί από αγρότες της βόρειας Ελλάδας

25/01/2016 | 15:48

Σε επ’ αόριστον αποκλεισμό δρόμων αποφάσισαν να προχωρήσουν αγρότες της βόρειας Ελλάδας.

Λίγο πριν τις 14:00, σε επ’ αόριστον κλείσιμο προχώρησαν τα μπλόκα στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, αλλά και στον κόμβο της Κουλούρας, στην Εγνατία Οδό, Θεσσαλονίκης-Βέροιας. Από τις 20 Ιανουαρίου κλειστός είναι ο κόμβος στα Κερδύλλια επί της Εγνατίας Οδού.

Στο μεταξύ, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Χαλκηδόνας και των Γιαννιτσών ένωσαν τις δυνάμεις με ένα νέο μπλόκο στην γέφυρα Αξιού -στα φανάρια Θεσσαλονίκης-, δυναμικότητας άνω των 1.300 τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων.

Στον νομό Σερρών δημιουργήθηκε νέο μπλόκο στην Παλαιωκόμη, ενώ ο νομός Πέλλας αριθμεί πλέον τρία, σε Άρνισα, Μαυροβούνι και Μεσημέρι.

Στον νομό Χαλκιδικής εντάχθηκε νέο μπλόκο στον κόμβο Γοματίου στην Ιερισσό, ανεβάζοντας έτσι τα μπλόκα στα τρία.

Στο μπλόκο των Νέων Μουδανιών εντάχθηκαν σήμερα περισσότερα από 80 μελισσοκομικά οχήματα. Νέα μπλόκα έχουν δημιουργηθεί στη Δεσκάτη Γρεβενών και ενδυναμώνεται το μπλόκο στα διόδια στον Πολύμυλο Κοζάνης.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Χαλκιδικής και της αντολικής Θεσσαλονίκης βρίσκονται, ήδη, στον κόμβο του αεροδρομίου «Μακεδονία» και αναμένεται να προχωρήσουν σε συμβολικούς αποκλεισμούς.

Βιταμίνη D: Ένας φυσικός σύμμαχος για το δέρμα μας

Είναι… απλησίαστες οι τιμές στα luxury brands; Δείτε γιατί

Μπουγατσάκια με γιαούρτι (κουρουδάκια)

Τι αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη για τον γιο της

Γιατί δεν πρέπει να νιώθετε τύψεις που στειρώνετε τη γάτα σας

Συνεχίζει την προετοιμασία για τα φιλικά η Εθνική – Άπαντες στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς

Ο Τραμπ θα συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ

Αίτημα αποφυλάκισης από τον Ράτκο Μλάντιτς για λόγους υγείας – Επικαλείται ανίατη ασθένεια και λίγους μήνες ζωής