Τρίκαλα: Θρήνος για τον Γιάννη Κοτσίρα

08/02/2016 | 01:29

Δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του ο ένας εκ των δύο νεαρών που είχε τραυματιστεί βαριά το πρωί στο φοβερό τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα στο 6ο χλμ. Τρικάλων – Καλαμπάκας, στη διασταύρωση για Ράξα.

Πρόκειται για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή Γιάννη Κοτσίρα, με καταγωγή από την Ασπροκκλησιά Καλαμπάκας, ο οποίος είχε αγωνιστεί με την τοπική ομάδα.

Φέτος αγωνιζόταν στο Γοργογύρι και αφού η ομάδα διαλύθηκε, πήγε ως μεταγραφή στην ομάδα των Τυμφαίων.

Βαρύ το πένθος και στην ΕΠΣΤ Τρικάλων και ήδη αναβλήθηκε το αυριανό παιχνίδι της Ασπροκκλησιάς, ενώ θ αναβληθεί και αυτό του Τυμφαίου μάλλον.

Ο άλλος 25χρονος νεαρός Μ.Λ. που φέρει κι αυτός βαριά τραύματα, κυρίως πολλαπλά κατάγματα, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Πηγή: trikalaola

World MS Day, στην πλατεία Γεωργίου (ΦΩΤΟ)

Γιαννακόπουλος: Οι διαιτητές ζήτησαν την αποβολή του λόγω χειρονομίας

My market: Ο υπερτυχερός του διαγωνισμού «SUPER AUTO. STOP!» παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο σε μία μοναδική απονομή!  

Αναιμία: Η έλλειψη σιδήρου δεν είναι το μοναδικό αίτιο – Τι άλλο την προκαλεί και πώς αντιμετωπίζεται

Στη συγκρότηση επιτροπής «σοφών» για το Εθνικό Απολυτήριο προτίθεται να προχωρήσει η υπ. Παιδείας

5 πράγματα που καλό είναι να κάνεις πριν από μια θεραπεία σύσφιξης δέρματος

Ουκρανία: Πώς έγινε η μεγάλη επιχείρηση εναντίον των ρωσικών βομβαρδιστικών – Την προετοίμαζαν πάνω από 1,5 χρόνο

Ηλεία: Εντοπίστηκαν αυγά Caretta – Caretta – Τοποθετήθηκε ειδική σήμανση για την προστασία τους