Τρίωρη στάση και διαμαρτυρία εργαζομένων σε νοσοκομεία

11/02/2016 | 07:00

Τρίωρη στάση εργασίας (12:00-15:00) με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη συμβολή Κηφισίας και Πεντέλης θα πραγματοποιήσουν αύριο οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, ΚΑΤ, Σισμανόγλειο, Αμαλία Φλέμιγκ και Παίδων Πεντέλης, με αιτήματα που αφορούν την υγεία, το ασφαλιστικό και το μισθολόγιο.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και απαιτούν, μεταξύ άλλων, να μη φθάσει στη Βουλή, καθώς επίσης και να καταργηθούν όλοι οι «αντιασφαλιστικοί νόμοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αποκλειστικά δημόσια καθολική υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση».

Ζητούν επίσης μόνιμες προσλήψεις στην υγεία, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας και πρόνοιας, καθώς και πλήρη κρατική χρηματοδότηση των νοσοκομείων.

Γρήγορη πίτσα με πάστα ελιάς και 3 τυριά

Μελ Γκίμπσον: Δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την χριστιανική θρησκεία αλλά και τους δεσμούς του με την ορθόδοξη εκκλησία

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποκάλυψε τον λόγο που ακύρωσε την περιοδεία της: «Η επούλωση της επέμβασης δεν ήταν αυτή που έπρεπε»

Στον αέρα η συμφωνία για την πώληση του Ατρομήτου!

Ανθή Σαλαγκούδη: «Με φοβίζει η οικογένεια, για αυτό έχω αργήσει να κάνω παιδιά»

«Προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ο Τάις, στα ραντάρ ο Ντόντα Χολ»

Μαρία Κωνσταντάκη: «Κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, υπάρχει το μητρικό ένστικτο με το σκυλάκι μου»