Συνελήφθη Βούλγαρος διακινητής που μετέφερε 22 μετανάστες με φορτηγό

21/02/2016 | 14:29

Σύριους και Ιρακινούς παράτυπους μετανάστες προωθούσε, με το φορτηγό του, στο εσωτερικό της χώρας, 37χρονος Βούλγαρος ο οποίος συνελήφθη στην εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

   Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο φορτηγό με βουλγάρικες πινακίδες που οδηγούσε ο 37χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, είκοσι δύο άτομα, 19 εκ των οποίων ήταν υπήκοοι Ιράκ και οι υπόλοιποι Σύριοι. 

   Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος