Εκανε φάρσες για βόμβα σε δυο τράπεζες

06/03/2016 | 21:37

Διασκέδαζε σηκώνοντας στο πόδι το προσωπικό δυο τραπεζών και τους αστυνομικούς, ένας ασυνείδητος 57χρονος που έκανε απειλητικά τηλεφωνήματα και ισχυριζόταν ότι επρόκειτο να εκραγούν βόμβες στα δυο υποκαταστήματα στην περιοχή του Αλιβερίου!

Ο φαρσέρ τηλεφώνησε στην πρώτη τράπεζα στις 10:40′ το πρωί της 18ης Δεκεμβρίου και στην δεύτερη στις 11:15′ της ίδιας ημέρας, αναφέροντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα, η οποία θα εκραγεί σε 20΄ λεπτά. Τα υποκαταστήματα εκκενώθηκαν άμεσα από αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή και ερευνήθηκαν από εκπαιδευμένο στην ανίχνευση εκρηκτικών σκύλο, χωρίς να βρεθεί κάτι ύποπτο.

Τα δυο περιστατικά δεν έμειναν χωρίς έρευνα από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη. Ο 57χρονος φαρσέρ δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διατάραξη κοινής ειρήνης υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Πάτρα: Τραγωδία σε γαμήλιο γλέντι – Τι συνέβη

Πάτρα: Απίστευτη καραμπόλα πέντε ΙΧ στο τούνελ της Περιμετρικής ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτός είναι ο παππούς που πέθανε χορεύοντας στο γάμο της εγγονής του

Πάτρα: Τύχη “βουνό” είχαν κοπέλες όταν το ΙΧ έφυγε από το δρόμο ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δικυκλιστές τραυματίστηκαν σε τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό πατρινού αστυνομικού

«Ιερό» σκάνδαλο: Κακουργηματικές διώξεις σε καθολικούς ιερείς και επιχειρηματίες, με “άρωμα” Πάτρας!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό ανήλικης – Εκσφενδονίστηκε από όχημα ΦΩΤΟ