Σεισμική δόνηση 4,5 Ρίχτερ στην Κρήτη

01/04/2016 | 23:19

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 17.30 το απόγευμα της Παρασκευής σε θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Κρήτης, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 51 χιλιόμετρα νότιο-νοτιοδυτικά της Σαντορίνης και 259 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας. Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 90 χιλιόμετρα.

Το zougla.gr επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου στο οποίο δεν έχουν γίνει κλήσεις αναφορικά με ζημιές ή τραυματισμούς. Ο σεισμός έγινε αισθητός και είχε διάρκεια, ωστόσο δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τους κατοίκους του νησιού.

Γερμανία: «Σείστηκε» η «Allianz Arena» στο αντίο του Μίλερ

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Σεπόλια: «Του έριξαν δύο φορές και φύγανε» λέει ο πατέρας του 17χρονου που τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς

Περπάτημα: Πόσα λεπτά την ημέρα μας βοηθούν να χάσουμε τα έξτρα κιλά;

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 104 νεκροί από τις πλημμύρες στις όχθες της λίμνης Τανγκανίκα

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους