Το γλέντι μετατράπηκε σε τραγωδία στην Κρήτη

01/05/2016 | 21:37

Ποιος να το περίμενε σε αυτή την οικογένεια ότι το σημερινό γιορτινό τραπέζι του Πάσχα θα ήταν η αιτία για να βυθιστεί στο πένθος.

Όλα άρχισαν όταν ο άτυχος άνδρας αποφάσισε με συγγενείς και φίλους να πάνε σε ταβέρνα που βρίσκεται σε περιοχή λίγο πιο έξω από το Ρέθυμνο για να φάνε όλοι μαζί και να γιορτάσουν σαν παρέα την ημέρα. Πάνω στο γλέντι και ενώ τίποτα δεν φαινόταν να σκιάζει τη γιορτινή ατμόσφαιρα, ο 61χρονος φαίνεται ότι δεν κατάπιε σωστά την τροφή του με αποτέλεσμα να παρουσιάσει ασφυξία.

Όσο και αν προσπάθησαν τα υπόλοιπα άτομα να τον βοηθήσουν να απομακρύνει το κομμάτι τροφής που του έφραζε την αναπνευστική οδό, δεν το κατάφερναν. Εντωμεταξύ κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες. Εκεί ο γιατρός του ΕΚΑΒ αφού κατάφερε να απομακρύνει την τροφή που στεκόταν εμπόδιο στον αεραγωγό, διασωλήνωσε τον 61χρονο που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Δυστυχώς, ωστόσο, ο 61χρονος δεν τα κατάφερε και κατέληξε βυθίζοντας μια ολόκληρη οικογένεια στον πένθος ανήμερα του Πάσχα για τον αδόκητο και απίστευτο χαμό του δικού τους ανθρώπου.

Πηγή: flashnews.gr

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα