Πέθανε 17χρονη πρόσφυγας από τον καταυλισμό της Ειδομένης

20/04/2016 | 07:20

Ένα 17χρονο κορίτσι από το Αφγανιστάν έχασε τη ζωή του μετά από πενθήμερη νοσηλεία του στο Λαϊκό νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ από το κέντρο φιλοξενίας στο Ελληνικό.

Σύμφωνα με το Star, η 17χρονη Μαχάζ πριν από λίγες ημέρες αισθάνθηκε αδιαθεσία και η μητέρα της την πήγε στον γιατρό του κέντρου φιλοξενίας στο Ελληνικό.

Η 17χρονη με ασθενοφόρο οδηγήθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου της συστήθηκε να παραμείνει για ολιγοήμερη νοσηλεία. Ωστόσο με δική της απόφαση -συνοδευόταν από τους γονείς της- έφυγε.

Η κατάσταση της υγείας της, όμως, επιδεινώθηκε, με την 17χρονη να λιποθυμά και να μεταφέρεται εκ νέου στο νοσοκομείο και στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να την σώσουν.

Εντούτοις η κατάστασή της ήταν επιβαρημένη και το κορίτσι κατέληξε.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ