Κρήτη: Νεκροί δύο τουρίστες – Διπλή τραγωδία

16/06/2016 | 23:18

Δύο αλλοδαποί τουρίστες που βρισκόταν για διακοπές στην Κρήτη έχασαν σήμερα τη ζωή τους.

Αργά το απόγευμα ανασύρθηκε νεκρός ένας Γάλλος τουρίστας έπειτα από πτώση του αυτοκινήτου στο λιμανάκι Σούγιας. Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο οδηγός του αυτοκινήτου, ένας 63χρονος Γάλλος υπήκοος, ανασύρθηκε νεκρός μέσα από την θάλασσα από περίοικους.

Ο άτυχος ανδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαλευκανθούν μετά την νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή.

Νωρίτερα είχε εντοπιστεί νεκρός πίσω από το κάστρο της Αγίας Ρουμέλης, στα Σφακιά ένας Ρώσσος υπήκοος.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σφακίων Γιάννη Ζερβό, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από άλλους επισκέπτες- περιπατητές της περιοχής. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιατρείο Σφακίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ολυμπιακός: Επιπλέον εισιτήρια για τους «ερυθρόλευκους» στον τελικό Κυπέλλου

Πανεπιστήμιο Πατρών: «Πάμε με Ποδήλατο» την Κυριακή 

Πτήση της Lufthansa έμεινε χωρίς πιλότο – Λιποθύμησε ο συγκυβερνήτης

Οι δασμοί της νέας «δημιουργικής καταστροφής» και της προεκλογικής συνέπειας του Trump

Σε εξέλιξη οι απευθείας συνομιλίες Κιέβου – Μόσχας στην Κωνσταντινούπολη

Πάτρα:  3ο Συνέδριο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης στην Ογκολογία

Μνημόσυνα Σάββατο & Κυριακή

Δυτική Ελλάδα: Πώς συνελήφθη ο πρώην διαιτητής της Super League με ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα της πειρατικής τηλεόρασης – Ο αδερφός & οι συνεργοί