Σε κρίσιμη κατάσταση 69χρονη – Έπεσε από μπαλκόνι

07/07/2016 | 14:12

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων μία γυναίκα 69 ετών, η οποία έπεσε από μπαλκόνι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, το περιστατικό συνέβη χθες, κάτω από άγνωστες συνθήκες, από ύψος περίπου τριών μέτρων, σε χωριό της Κανδάνου.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ανέφερε ότι: «η γυναίκα μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο μας σε σοβαρή κατάσταση, με κατάγματα στην σπονδυλική στήλη και αιματώματα. Μας είπαν ότι έπεσε από μπαλκόνι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή πτώση της 69χρονης δεν ήταν η μόνη, καθώς σχεδόν την ίδια ώρα, ένας 44χρονος άνδρας έπεσε και αυτός από ύψος στην Λεωφόρο Ικάρου στο Ηράκλειο, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά, καθώς όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο για να τον παραλάβει, αρνήθηκε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Όπως σημειώνει το ekriti.gr, στελέχη του ΕΚΑΒ Κρήτης αναφέρουν ότι οι πτώσεις είναι καθημερινό φαινόμενο, με τα ασθενοφόρα να είναι συνεχώς στους δρόμους.

Πάτρα: Εφημερεύοντες γιατροί σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου

Eurovision: Η αποθέωση της Klavdia από το Spotify, τα στοιχήματα και τα παρατράγουδα

”Ο Μουνής” της Λένας Κιτσοπούλου, έρχεται στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+

Γερμανία: «Σείστηκε» η «Allianz Arena» στο αντίο του Μίλερ

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Σεπόλια: «Του έριξαν δύο φορές και φύγανε» λέει ο πατέρας του 17χρονου που τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς

Περπάτημα: Πόσα λεπτά την ημέρα μας βοηθούν να χάσουμε τα έξτρα κιλά;

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 104 νεκροί από τις πλημμύρες στις όχθες της λίμνης Τανγκανίκα